KONYA / SELÇUKLU - Mahmud Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisemiz LGS başarısıyla 60 erkek öğrenci alacaktır. Okulumuzu kazanan öğrencilere belli başarı dilimleri arasında burs imkânı sağlıyoruz. Öğrencilerimizin her türlü akademik, kültürel ve sportif başarılarını destekliyoruz.

Haz

Okulumuzun Proje Spor Lisesi Bölümü’ne özel yetenek sınavı ile 60 erkek öğrenci alınacaktır.

Yetenek sınavı başvuru tarihi 13-27 Haziran arasıdır.

Başvuru kontrolü ve randevu verilme işlemi 28 Haziran’da yapılacak olup sınav giriş belgeleri 29 Haziran’da ilan edilecektir.

Yetenek sınavımız 3-8 Temmuz arasında gerçekleşecek ve 10 Temmuz’da sonuçlar duyurulacaktır.

Asiller ve yedekler 11 Temmuz’da ilan edilecektir.

Kesin kayıt işlemlerimiz 12-16 Temmuz’da yapılacaktır.

Başvuru için web sitemizdeki linki doldurmanız yeterlidir.

Sizleri sporun yeni adresinde nitelikli bir spor eğitimi için yetenek sınavımıza davet ediyoruz.

Haz

Okulumuz bünyesinde yer alan İmam Hatip Ortaokulu’nun 5. sınıflarına sınavla 60 erkek öğrenci alınacaktır. Sınavımız 4. sınıf müfredatında yer alan Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve İngilizce derslerinden oluşmaktadır. Sınav başvuruları 14-28 Haziran arasında alınacak olup sınav tarihi 30 Haziran’dır. Giriş belgeleriniz 28 Haziran’da hazırlanacaktır. Sınav sonuçları 2 Temmuz’da duyurulacak ve 4-14 Temmuz arasında kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. Yedek kayıtlar ise 15-19 Temmuz arasında yapılacaktır. Sınava katılmak için okulumuz web sayfasında yer alan linki doldurmanız yeterlidir.

Haz

Mahmud Celaleddin Ökten Fen, Sosyal Bilimler ve Spor Proje İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrenci kabulüne başlamıştır. Milli ve manevi değerleri önceleyen, güçlü akademik kadroya sahip, kültürel ve sosyal etkinliklerle dolu, kaliteli akademik eğitim ve üstün spor eğitimi için başvurularınızı bekliyoruz. Okulumuzun açılışı ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun.