KONYA / SELÇUKLU - Mahmud Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

3-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Proje Spor Lisesi Özel Yetenek Sınavı Başvurularını kaçırmayınız.

Lütfen Proje Spor Lisesi Özel Yetenek Sınavı Başvuru Formunu doldurunuz.

Haz

Okulumuz bünyesinde yer alan İmam Hatip Ortaokulu’nun 5. sınıflarına sınavla 60 erkek öğrenci alınacaktır. Sınavımız 4. sınıf müfredatında yer alan Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve İngilizce derslerinden oluşmaktadır. Sınav başvuruları 14-28 Haziran arasında alınacak olup sınav tarihi 30 Haziran’dır. Giriş belgeleriniz 28 Haziran’da hazırlanacaktır. Sınav sonuçları 2 Temmuz’da duyurulacak ve 4-14 Temmuz arasında kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. Yedek kayıtlar ise 15-19 Temmuz arasında yapılacaktır. Sınava katılmak için okulumuz web sayfasında yer alan linki doldurmanız yeterlidir.